Cărțile autorului Liviu Bleoca

Liviu Bleoca (n. 1958, Bucuresti), absolvent al Facultatii de Litere din Cluj-Napoca, este secretar general al Institutului Cultural Roman. A colaborat cu diverse reviste din tara („Romania literara”, „Observator cultural”, „Lettre Internationale”, „Apostrof”, „Transylvanian Review”) si strainatate („Partisan Review”, „Sulfur”, „Exquisite Corpse”, „Index on Censorship”, „Contrafort”). De asemenea, semneaza numeroase traduceri de beletristica, istorie si politologie. A coordonat volumele: Transylvanian Voices. An Anthology of Contemporary Poets from Cluj-Napoca (in colaborare cu Adam J. Sorkin, Romanian Cultural Foundation, Iasi, 1994), Twilight Stories. Gib Mihaescu, Cezar Petrescu, Vasile Voiculescu (in colaborare cu Adrian Bleoca, Romanian Cultural Foundation, Bucuresti, 1999) etc. Volume publicate: Sindromul Belfast (Alfa Press, Cluj-Napoca, 1994), Collectio de scandalis (Paralela 45, Pitesti, 2001). In 2001 i se acorda premiul Asociatiei Scriitorilor din Cluj pentru romanul Biblioteca de buzunar (Biblioteca Apostrof, Cluj-Napoca). Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.