Cărțile autorului Sorin Ene

Sorin Ene (n. 1968) este medic specialist in psihiatrie, avind calificare in psihoterapie sistemica familiala. Experienta in cercetare: coinvestigator in studii nationale si internationale in perioada mai 1999-iunie 2001; participant la intilniri si workshop-uri la Miami (2001), la programul Socrate-Erasmus pentru training in Psihoterapie sistemica familiala (2002-2004), la Practicum in Family Therapy (2005).
Este autor si coautor la 15 lucrari prezentate la congrese, conferinte si seminarii de specialitate; a publicat articole in revista „Psihiatria si psihofarmacologia prezentului”. La Editura Polirom au mai aparut: Cum sa ne invingem teama (2005) si Cum reactionam la stres. Tulburari psihice somatoforme si disociative (2005)

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.