Cărțile autorului Jean Ancel

Jean Ancel (1940, Iasi), este cel mai important istoric dintre cei care se ocupa de studiul Holocaustului din Romania. Traieste in Israel din 1963 si este cercetator principal la Institutul Yad Vashem din Ierusalim. A publicat numeroase carti si articole, despre Romania si Holocaust, in reviste de istorie din Statele Unite, Germania, Anglia, Rusia etc.; studii, articole si contributii la Encyclopaedia of the Holocaust, Encyclopaedia Judaica, Enciclopedia Ebraica. Dintre lucrarile publicate, amintim: Enciclopedia Comunitatilor evreiesti din Romania (Pinkas Hakehilot) (1979) (coeditor); Documents Concerning the Fate of Romanian Jewry during the Holocaust (1986, 12 vol.) (editor); Transnistria (1998, 3 vol.); Contributii la Istoria Romaniei, Problema evreiasca 1933-1944 (2001, 2003, 4 vol.); History of the Holocaust: Romania (2002, 2 vol.); Transnistria 1941-1942. The Romanian Mass Murder Campaigns (2003, 3 vol.); Wilhelm Filderman, Memoirs and Diaries (1900-1940) (2004, vol. I) (editor).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.