Cărțile autorului Mircea Gheorghe

Mircea Gheorghe (n. 1943), stabilit in Canada din 1990, redactor la revistele „Luceafarul romanesc”, „Hypatia”, „Argus” din Canada. Autor de sinteze de istoria criticii literare romanesti, publicate la Biblioteca Centrala Pedagogica, de lucrari didactice si pedagogice, traducator (Fernand Braudel, Pierre Chaunu, Jean-Marie Guyau, Yvan Allaire etc.), cronicar literar, ziarist si prozator (aproximativ 400 de articole, cronici, povestiri, eseuri, interviuri publicate in reviste din Romania si din diaspora). Titular al rubricilor „Carti, scriitori, idei” („Pagini romanesti”) si „Ex libris” („Candela”), publicatii ce apar la Montreal.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.