Cărțile autorului Marius Tucă

Marius Tuca este director si editorialist al „Jurnalului national”, cotidian la a carui infiintare a participat in 1993, si moderatorul bine cunoscutei emisiuni de televiziune „Marius Tuca Show” de la Antena 1, talk-show care a debutat in 1996 sub denumirea „Milionarii de la miezul noptii” si a fost distins cu numeroase premii de-a lungul anilor, dintre care amintim premiul APTR in 1998 si 1999. Marius Tuca publica acum in volum zece interviuri cu personalitati ale vietii publice romanesti realizate intre 2002 si 2004.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.