Cărțile autorului Eugenia Gavril

Eugenia Gavril, institutor, gradul didactic I, Şcoala „Ştefan Barsanescu” din Iasi, inspector scolar de specialitate. De aceeasi autoare: Ora de limba si literatura romana. Abordare integrata, clasa a II-a (coautoare, Editura Sakura, Iasi, 2002, 2004); Ora de limba si literatura romana. Abordare integrata, clasa a III-a (coautoare, Editura Ana, 2002, 2004); Exercitii de limba si literatura romana. Pregatirea de performanta, clasa a III-a (coautoare, Editura Tehno-Press, Iasi, 2003, 2004); Limba si literatura romana, clasa a III-a. Curriculum extins / exercitii formative si probe de evaluare (Editura Universitas XXI, Iasi, 2002); Povestea ortografiei si a semnelor de punctuatie. Clasele II-IV (Editura AS’S, Iasi, 2003); Metodica studierii limbii si literaturii romane. Învatamant primar (coautoare, Editura AS’S, 2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.