Cărțile autorului Ken Kesey

Ken Kesey (1935-2001), unul din marile nume ale prozei americane contemporane, s-a născut în La Junta, Colorado. A absolvit University of Oregon, urmînd ulterior şi cursurile Stanford University. Participarea, ca voluntar, în cadrul unor experimente cu LSD organizate de guvern, precum şi o scurtă perioadă în care a lucrat într-un ospiciu îl vor influenţa puternic în scrierea romanului Zbor deasupra unui cuib de cuci (1962), care a devenit un clasic al contraculturii americane şi a inspirat o celebră ecranizare. Ken Kesey a mai publicat romanele Uneori un gînd ascuns (1964), Caverne (1989, sub pseudonimul O.U. Levon, scris în colaborare cu studenţii săi de la University of Oregon), Cîntecul matelotului (1992), Ultima rundă (1994, scris împreună cu Ken Babbs), cartea-colaj Licitaţia din garajul lui Kesey (1973), un volum de eseuri, poezie, proză, autobiografie intitulat Demon Box (1986) şi două cărţi pentru copii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.