Cărțile autorului Florian Roatiș

Florian Roatiş, eseist şi istoric literar, doctor în filosofie, membru al comitetului redacţional care se ocupă de editarea operelor complete ale lui N. Steinhardt, publicate de Editura Polirom în colaborare cu Mănăstirea Rohia. Dintre volumele seriei de autor „N. Steinhardt” Florian Roatiş a îngrijit pînă în prezent Principiile clasice şi noile tendinţe ale dreptului constituţional (2008), Critică la persoana întîi (2011), Prin alţii spre sine (2012) şi Convorbiri cu Zaharia Sângeorzan şi Nicolae Băciuţ (2015). Despre N. Steinhardt a mai publicat : N. Steinhardt în evocări (Polirom, 2012), N. Steinhardt în interviuri (Aius, 2014) şi N. Steinhardt. Cultură şi credinţă. Caietele de la Rohia (I‑III) (Şcoala Ardeleană, 2016). Alte cărţi publicate : Paşoptismul, o filosofie românească a istoriei (2001), De la Dimitrie Cantemir la N. Steinhardt (2002), Pledoarie pentru filosofia românească (2006), Confluenţe filosofico-literare (2008) etc.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.