Cărțile autorului Michaela Glockler

Michaela Glockler (n. 1946), doctor in medicina, a studiat germanistica si istoria la Freiburg si Heidelberg. Intre 1972 si 1978 a studiat medicina la Tubingen si Marburg. S a perfectionat in pediatrie la spitalul din Herdecke si la Clinica de Pediatrie a Universitatii din Bochum. Pina in 1988 a activat in cadrul sectiei de pediatrie a spitalului din Herdecke si a fost medic scolar la Scoala „Rudolf Steiner” din Witten. Din 1988, conduce Sectia de Medicina de la Goetheanum, Universitate Libera de Stiinta Spirituala din Dornach, Elvetia. Sustine o activitate de conferentiar la nivel national si international.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.