Cărțile autorului Bruno Schulz

Unul dintre cei mai originali scriitori ai secolului XX, Bruno Schulz s a nascut la 12 iulie 1892 in familia unui negustor din Drohobici, Polonia. Face studii de pictura si arhitectura, pe care este nevoit sa le abandoneze pentru a si cistiga existenta. In 1936, Bruno Schulz semneaza traducerea romanului lui Kafka, Procesul. Razboiul il surprinde in Drohobici. La 19 noiembrie 1942 este impuscat de un soldat german, in plina strada, in plina zi, stringind la piept piinea cumparata pentru calatoria spre Varsovia, unde il asteptau prietenii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.