Cărțile autorului Ștefan Trăușan-Matu

Stefan Trausan-Matu este profesor universitar la Catedra de Calculatoare a Universitatii „Politehnica” Bucuresti (UPB) si cercetator principal gr. I la Institutul de Cercetari pentru Inteligenta Artificiala al Academiei. A dezvoltat programe in reprezentarea si prelucrarea cunosterii, ingineria inversa a programelor, e-learning, interfatarea inteligenta om-calculator, prelucrarea limbajului natural si proiectarea asistata de calculator a circuitelor integrate. A condus 5 proiecte internationale de cercetare, inclusiv ale Comisiei Europene, si a fost director la peste 10 contracte si granturi nationale. Este autor sau coautor la noua carti si 6 capitole de carte (unul in strainatate), printre care: Prelucrarea documentelor folosind XML si Perl, Interfatarea evoluata om-calculator, Introducere in Internet, Filosofie si stiinte cognitive, Toward the Virtual University.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.