Cărțile autorului Robert Turcescu

Robert Turcescu (n. 1975, Pitesti), presedintele Societatii Jurnalistilor Profesionisti din Romania, este realizator al emisiunilor „Romania in direct” la Europa FM si „100%” la Realitatea TV, proprietarul firmei de productie de televiziune RT Media Communication, iar din noiembrie 2004 pina in septembrie 2005 a condus ziarul Cotidianul, ca redactor-sef. Semnatura ii poate fi intilnita saptaminal in revista culturala Dilema Veche. Absolvent al Scolii Superioare de Jurnalistica, licentiat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti, Robert Turcescu si-a inceput cariera in mass-media la doar 18 ani. Activitatea i-a fost rasplatita cu numeroase premii, printre care: Premiile Clubului Roman de Presa pentru talk-show radio si pentru ancheta (2006); Premiul „Alexandra Indries” pentru „Contributia jurnalistica la democratizarea Romaniei” (2004), acordat de Societatea Timisoara; Premiul Asociatiei Profesionistilor de Televiziune pentru talk-show (2004); Premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio (2002) si Premiul Clubului Roman de Presa pentru reportaj radio (2001). In anul 2000, a debutat cu romanul Dincolo, dupa ce, in urma cu cinci ani, numele sau aparea pe discul Rock my way al formatiei Kapela din Pitesti, al carei vocalist a fost. La Editura Polirom au aparut: Dans de Bragadiru. Cum se vede Romania in direct, (editia I, 2004; editia a II-a, 2006) si Fiare vechi. Dileme cotidiene, 2005.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.