Cărțile autorului Plutarh

Plutarh (cca 46 - cca 120 d.Hr.), istoric si filosof grec, cu o opera de o intinsa si vasta eruditie, considerat unul dintre precursorii neoplatonismului. Nascut in Cheroneea, intr-o familie instarita si cultivata, isi incepe ucenicia printr-o serie de calatorii (Atena, Efes, Smirna, Alexandria), din care extrage un impresionant bagaj filosofic, istoric si stiintific. Conferintele tinute de el la Roma, in timpul domniei lui Vespasian si a lui Domitian, se bucura de mare succes, ceea ce face din el un director de constiinta foarte apreciat si cautat. Intors in orasul natal in jurul anului 90, practica filosofia si isi redacteaza cea mai mare parte a operei. Cunoscut indeosebi prin lucrarea Bioi paralleloi (Vieti paralele), serie de biografii ale barbatilor de stat greci si romani.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.