Cărțile autorului Elisabeta Jaba

Elisabeta Jaba este prof. dr. la Universitatea „Al.I. Cuza”, Iasi, F.E:A.A., seful Catedrei de Statistica si Prognoza, conducator de doctorat in specializarea Statistica economica. A efectuat mai multe stagii de perfectionare si schimburi de experienta la universitati din Franta, Spania, Anglia, Republica Moldova, Italia. In anul 2002 a primit Premiul pentru cel mai bun manual al anului in domeniul stiintei economice fundamentale, conferit de AGER – Asociatia Generala a Economistilor din Romania, pentru cartea „Statistica”, editia a III-a (Editura Economica, Bucuresti, 2002). Este presedintele Societatii Romane de Statistica, filiala Iasi, si membru al mai multor societati profesionale si stiintifice nationale si internationale de prestigiu, printre care AGER si Societatea Franceza de Statistica.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.