Cărțile autorului Adrian Poruciuc

Adrian Poruciuc (n.1948) este absolvent al Facultatii de Filologie din cadrul Universitatii "Al.I.Cuza", in prezent conferentiar la Catedra de Engleza din aceeasi institutie si cercetator la Institutul Roman de Tracologie din Bucuresti. Dintre lucrarile sale amintim: A Concise History of the English Language, Istoria scrisa in engleza veche, Archaeolinguistica - Trei studii interdisciplinare, Gheorghe Ivanescu’s Contribution to the Study Indo-European, Folk Etymology, Observatii asupra filonului paleobalcanic din antroponimia romaneasca. Adrian Poruciuc, conferentiar doctor al Catedrei de limba si literatura engleza, Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi, este Fulbright Visiting Scholar, asociat Departamentului de Lingvistica al Universitatii din Chicago, membru al Consiliului Stiintific al Institutului Roman de Tracologie si al International Society of Anglo-Saxonists. A publicat studii, recenzii si cronici in volume colective in tara si strainatate. Dintre lucrarile sale, amintim: A Concise History of the English Language, Ed. Universitatii 'Al.I. Cuza", Iasi, 1987, editie revizuita in 1992; Istorie scrisa in engleza veche, Ed. Moldova, Iasi, 1995; Archaeolinguistica, Institutul Roman de Tracologie, Bucuresti, 1995; Confluente si etimologii, Polirom, Iasi, 1998, Limba si istorie engleza, Polirom, Iasi, 1999.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.