Cărțile autorului Monique Borie

Monique Borie, profesor de studii teatrale, preda la Universitatea Sorbonne Nouvelle – Paris. Considerata ca fiind unul dintre initiatorii studiilor privind raportul dintre Teatru si Antropologie, ea a publicat un important numar de analize consacrate figurilor emblematice din aceasta perspectiva: Peter Brook, Jerzy Grotowski, Eugenio Barba. Monique Borie a semnat carti devenite de referinta, precum „Mit si teatru azi” (Ed. Nizet, 1981), „Antonin Artaud. Teatrul si intoarcerea la origini” (Ed. Gallimard, 1989), „Fantoma sau indoiala teatrului” (Ed. Actes Sud, 1997). La Polirom au aparut: Antonin Artaud. Teatru si intoarcerea la origini (2004) si Fantoma sau indoiala teatrului (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.