Cărțile autorului Ioan Deac

Ioan Deac este conferentiar universitar la Universitatea Nationala de Aparare din Bucuresti, unde preda cursuri de comunicare si relatii publice. A absolvit Facultatea de Istorie-Filosofie a Universitatii „Babes Bolyai” si un masterat in fenomenologie franceza si este doctor in filosofie (2001) al aceleiasi universitati.Volume publicate: „Ontologia subiectivitatii” (2003), „Introducere in teoria negocierii” (2002), „Introducere in sistemul mass-media” (2003), „Tehnici de relatii publice” (2003). A tradus din Rene Descartes, „Les Principes de la philosophie” (2000) si „Le Monde” (2003); din Emmnauel Levinas, „Entre nous – Essais sur le penser-a-l’autre” (2000) si, in colaborare, din Arthur Schopenhauer, „Uber die Freiheit des Willens” (2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.