Cărțile autorului Louise Masson

Louise Masson este consultant de specialitate in probleme de imagine, comportament si politete in afaceri de 10 ani. Si-a facut studiile la Laval (Quebec) si Sorbona (Paris), dupa care a urmat un curs de protocol si eticheta in afaceri la Washington (SUA). In prezent este vicepresedinte cu protocolul la Ministerul Afacerilor Externe din Maroc. Printre altele, a organizat vizita secretarului de stat al ONU, U Thant, la Rabat, in 1962. In timpul casatoriei sale cu un diplomat strain, autoarea a calatorit foarte mult, cu precadere in Asia si Europa. A organizat numeroase receptii si dineuri oficiale, fiind prezenta frecvent in emisiuni de televiziune si radio.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.