Cărțile autorului Lora Constantinescu

Lora Constantinescu, doctor in filologie, este lector la Departamentul de Limbi Moderne si Comunicare in Afaceri din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Este membra, printre altele, a asociatiei internationale Gesellschaft fur deutsche Sprache. A participat la manifestari stiintifice nationale si internationale si la derularea unor ample proiecte de cercetare interinstitutionale sau europene. Aceasta activitate s-a concretizat prin elaborarea a numeroase articole si contributii stiintifice privind specificul comunicarii lingvistice in sfera economicului (marketing/publicitate), precum si specificul predarii limbii germane ca limba straina si limbaj specializat. Este coautoare a lucrarilor: Geschaftsbriefe Rumanisch-Deutsch (2003), Limba germana pentru afaceri (editia I, Polirom, 2004); Geschaftskommunikation. Briefe Rumanisch-Deutsch (2009); a elaborat si o parte din Modulul 2 al manualului international Mit Deutsch studieren – leben – arbeiten (vol. 1, A2-B1) (2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.