Cărțile autorului Ivana Markova

Ivana Markova, profesoara la Universitatea din Stirling (Scotia), Departamentul de Psihologie, este un nume de referinta in psihologia sociala, fiind coordonatoarea grupurilor de lucru Est-Vest „Democracy and individualism in the Eastern and West Europe” si „Trust and Democracy in Transition” si organizatoarea celei de-a sasea Conferinte Internationale asupra Reprezentarilor Sociale (Universitatea din Stirling, 2002). Dintre volumele publicate, amintim: „Paradigms, Thought and Language” (John Wiley and Sons, 1982), „Human Awareness: Its Social Development” (HarperCollins, 1987), „Representations of Health, Illness and Handicap” (coord.) (Psychology Press, 1995), „Mutualities in Dialogue” (coord.) (Cambridge University Press, 1995). La Editura Polirom a mai publicat Dialogistica si reprezentarile sociale (2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.