Cărțile autorului Patrick Rateau

Patrick Rateau este psihosociolog, conferentiar doctor in psihologie sociala la Universitatea Paul Valery – Montpellier III. Este coautorul a doua lucrari, „Introduction a l’etude des representations sociales” (impreuna cu Michel Louis Rouquette; Presses Universitaires de Grenoble, 1998) si „Representations sociales: pratique des etudes de terrain” (impreuna cu Pascal Moliner si Valerie Cohen-Scali; Presses Universitaires de Rennes, 2002), si coautorul a numeroase capitole de lucrari si articole in reviste stiintifice. Cercetarile lui sint consacrate reprezentarilor sociale, gindirii sociale si memoriei colective.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.