Cărțile autorului Gertrud Nicolae

Gertrud Nicolae (n. 1951, Halchiu, judetul Brasov). Studii de germanistica si anglistica la Bucuresti si Iasi, asistenta la Catedra de Limbi Moderne a Universitatii Politehnice „Gh. Asachi”, Iasi. Autoare si coautoare la mai multe cursuri practice de limba germana pentru studentii politehnisti. A tradus din germana „Moara fermecata” de Otfried Preussler, aparuta la Editura Polirom. Din 2000, stabilita in Germania; a lucrat intr-o editura, in special in prelucrarea automata a graficii publicitare. Din 2001, profesor delegat la Scoala Europeana Pristina (Kosovo).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.