Cărțile autorului Constantin Coroiu

Constantin Coroiu este publicist comentator la ziarul „Adevarul” si redactor al revistei „Adevarul literar si artistic”. Critic si jurnalist cultural cu o bogata si diversa activitate – a fost, intre altele, multi ani realizator de emisiuni literare la Radio Iasi si Radio Bucuresti –, membru al Uniunii Scriitorilor, a publicat trei volume de interviuri cu scriitori si istorici, precum si trei eseuri („Tineretea lui Gutenberg”, 1980, „Dialog in actualitate”, 1985, si „Paradisul perisabil”, 2002). Este colaborator permanent la revistele „Dacia literara”, „Convorbiri literare”, „Saeculum”, „Europa XXI” (publicatie a Centrului de Istorie si Civilizatie Europeana din Iasi al Academiei Române) si la cotidianul regional „Evenimentul”, in paginile caruia sustine, incepind din 1995, rubrica bisaptaminala „Contexte”, rezervata aparitiilor editoriale si evenimentelor culturale importante. Premiul „George Bacovia” al revistei „Ateneu” pentru publicistica literara (2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.