Cărțile autorului Gloria-Cerasela Crisan

Gloria-Cerasela Crisan este licentiata a Facultatii de Matematica a Universitatii din Bucuresti, sectia Informatica, promotia 1986. In 2003 a absolvit, in cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, cursuri de masterat in Informatica Aplicata. In prezent este asistent universitar la Facultatea de Stiinte a Universitatii din Bacau, unde desfasoara activitate didactica la disciplinele: programarea si utilizarea calculatoarelor, birotica, instruire asistata de calculator.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.