Cărțile autorului Eric B. Robins

Eric B. Robins, doctor in medicina, este urolog autorizat si chirurg privat afiliat la un spital important din Los Angeles. Si-a luat doctoratul in medicina la Colegiul de Medicina Baylor in 1989, iar diploma in biologie la Universitatea din Texas, Austin. Dr. Robins s-a perfectionat suplimentar in diverse terapii alternative de vindecare. Este hipnoterapeut clinic autorizat, practicant de programare neurolingvistica si instructor autorizat de vindecare pranica.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.