Cărțile autorului John Humphrey

John Humphrey coordoneaza activitatea de consultanta in domeniul riscurilor profesionale al companiei Marsh UK, oferind consiliere multor angajatori importanti cu privire la problemele legate de sanatate si de personal. Este membru al Institutului de Management al Riscului si de Siguranta si Sanatate in Munca si al Societatii Regale de Medicina. Autor si conferentiar, este o autoritate in domeniul managementului riscului, al dezvoltarii organizationale si personale. Printre titlurile sale se numara „Looking after Corporate Health: a Guide to Protecting the Health and Productivity of People in the Business Environment”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.