Cărțile autorului Ros Taylor

Ros Taylor, psiholog, om de afaceri de succes, este moderator TV si de radio renumit. Ultima ei emisiune, The Confidence Lab, difuzata de postul de televiziune BBC2, s-a bucurat de o larga audienta. Este director general al companiei Plus Consulting, care ofera servicii de dezvoltare si de consiliere unor importante firme din Marea Britanie si din lume. Ros Taylor este, de asemenea, autoarea lucrarilor „Transform Yourself!” si „Confidence in just Seven Days”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.