Cărțile autorului Flavius Solomon

Flavius-Viaceslau Solomon (n. 1967), cercetator stiintific principal gr. III, membru al colectivului de Istoria Relatiilor Internationale, secretar al partii romane in Comisia Mixta de Istorie Romano-Ceha si al Fundatiei Academice „A.D. Xenopol” din Iasi. Aria preocuparilor stiintifice abordeaza problematica organizarii ecleziastice in Moldova secolelor XIV-XV, a genezei constiintei nationale in Estul si Sud-Estul Europei la inceputul epocii moderne, precum si problematica minoritatilor nationale. Studii si lucrari reprezentative: „Dominatie politica si structuri confesionale in Moldova de Jos la vremea intemeierii statului”, „Istorie si identitate la slavii de sud. Croatii si sirbii”, „I.D. Stefanescu. 1886-1981”, „Basarabia. Dilemele identitatii”, „Identitate etnica si minoritati in Republica Moldova. O bibliografie”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.