Cărțile autorului Bohumil Hrabal

Bohumil Hrabal s a nascut la Brno, in 28 martie 1914, si a murit la Praga, in 3 februarie 1997. A studiat dreptul la Universitatea Carolina din Praga, unde a obtinut si doctoratul in 1946. In timpul razboiului, a lucrat la caile ferate ca muncitor, telegrafist si impiegat de miscare. Dupa razboi, Hrabal a incercat alte citeva profesii : a fost agent de asigurari, comis voiajor, muncitor la Spojene ocelarny (Otelariile Unite) din Kladno, ambalator de hirtie la intreprinderea pragheza Sb rne suroviny (Centrul de colectare a deseurilor reutilizabile) s.a.m.d. Mare parte a operei lui Hrabal circula in mai multe variante : editii particulare si bibliofile, editii aparute in samizdat sau in strainatate, editii oficiale, publicate in tara. Cea mai bogata dintre ele, „Spisy Bohumila Hrabala” (Bohumil Hrabal, „Scrieri”), cuprinde 19 volume.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.