Cărțile autorului Graham Gunn

Graham Gunn este consultant managerial si in probleme de Feng Shui. Isi desfasoara activitatea in Londra, Marea Britanie, la institutul Integral Dynamics U.K. – un institut de cercetare care, prin imbinarea stiintelor moderne cu intelepciunea straveche, isi propune imbunatatirea sanatatii si a performantelor personale. Desi a fost cercetator in Filosofie Orientala timp de treizeci de ani, formatia sa profesionala este in domeniul managementului tehnologiei de varf, avand proiecte multinationale in Europa si Statele Unite. A devenit interesat de legatura dintre Feng Shui si cercetarea moderna in cadrul mediului de viata si de munca atunci cand a fost confruntat cu problema reducerii stresului psihologic al astronautilor la prima iesire in spatiu a unei nave europene cu echipaj. Dupa aceasta cercetare, a aplicat aceleasi idei si in cazul stresului de la birou, de la scoala, de pe santierele de constructii, din propria locuinta si dintr un numar de firme mai mari sau mai mici.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.