Cărțile autorului George F. Jewsbury

George F. Jewsbury este profesor la Universitatea din Paris VIII si la Scoala Activa Bilingva „Jeannine Manuel”. Din 1998 a fost numit membru asociat al Centrului de studii rusesti, sovietice si postsovietice din cadrul Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales din capitala franceza. In perioada 1967-1998 a activat ca profesor de istorie a Rusiei si teritoriilor din sud-estul Europei la Universitatea de Stat din Oklahoma. In prezent este profesor emerit al acestei universitati. A publicat numeroase lucrari, studii, articole si recenzii in reviste de specialitate, cum ar fi: „The Greek Question: The View from Odessa 1815-1822”, in „Cahiers du monde Russe” (oct./dec. 1999), si „Russia’s Unintended Role in the Maintenance of Romanian Nationality in Bassarabia”, in „Slavica” (Bloomington, 2000). Coautor al lucrarii „Civilization Past and Present” (2 vol., New York, 2000).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.