Cărțile autorului Mirela Aioane

Mirela Aioane este lector dr. de limba italiana la Facultatea de Litere a Universitatii „Al.I. Cuza”, Iasi. A publicat studii de lingvistica in reviste de profil (Analele Stiintifice ale Universitatii „Al.I.Cuza”, Studia Antiqua et Archaeologica, Journees de la Francophonie) si a participat cu comunicari de specialitate la sesiuni stiintifice organizate de universitatile din Iasi si Bucuresti. Este autoarea volumelor Forme alocutive si reverentiale in limbile romanice. Pronumele alocutive in limbajul publicitar (2003), Sintaxa limbii italiene (2005), precum si a traducerii din limba italiana Eminescu si cultura indiana (autor prof. Demetrio Marin) (2004). De aceeasi autoare, la Editura Polirom au aparut: Limba italiana. Simplu si eficient (in colaborare cu Dragos Cojocaru, 2003) si Dictionarul principalelor verbe italiene si constructiile lor specifice (in colaborare cu Angela Pintilie, 2005), Limba italiana. Exercitii de gramatica si vocabular (2005) si Limba italiana. Simplu si eficient (coautor, editia a II-a, revazuta si adaugita, 2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.