Cărțile autorului Brian Clegg

Brian Clegg, absolvent al Facultatii de Stiinte Naturale (Cambridge) si al Facultatii de Cercetare Operationala (Lancaster), a lucrat timp de 17 ani pentru British Airways, in functiile de consilier de afaceri, director al departamentului Cercetari Operationale si apoi director al departamentului de Evaluare a Personalului. De acelasi autor, la Editura Polirom au aparut: „Dezvoltarea personala. Curs rapid” (2003), „Creativitatea. Curs rapid” (in colaborare cu Paul Birch, 2003) si „Arta de a-i conduce pe ceilalti. Curs rapid” (in colaborare cu Paul Birch, 2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.