Cărțile autorului Iulia Huiu

Iulia Huiu (n. 23 iunie 1979, Constanta), absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, sectia Filologie Clasica (1997 2001), si a Facultatii de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti, sectia Stiinte Politice in Limba Engleza (1998 2002). In prezent, masteranda a aceleiasi facultati, specializarea Stiinte Politice. Cotraducator al cartii Plinius, „Naturalis historia. Enciclopedia cunostintelor din Antichitate”, volumul al IV lea, „Remedii vegetale” (Polirom, 2003); recenzii si studii in revista „Sfera politicii”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.