Cărțile autorului Marguerite Yourcenar

Marguerite Yourcenar (1903-1987), prima femeie primita in Academia Franceza, este una dintre cele mai mari scriitoare ale secolului XX. Prozatoare franceza de origine belgiana. Opera romanesca de reconstituire istorica, pe fundalul unei impresionante culturi, strabatuta de simtul pentru situatiile dramatice, gesturile spectaculoase ori pitoresti, profitind de sondajul psihologic subtil. Dintre cele mai cunoscute romane ale sale: Alexis sau tratatul luptei zadarnice (1929), Memoriile imparatului Hadrian (1951), Piatra filosofala (1968).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.