Cărțile autorului Cristian Vasile

Cristian Vasile (n. 1976, in Bucuresti). A absolvit Facultatea de Istorie (1998) si Facultatea de Stiinte Politice (2002), Universitatea din Bucuresti. Doctorand al Facultatii de Istorie cu tema „Clerul ortodox si greco-catolic in anii 1944-1948”. In prezent este cercetator in cadrul Institutului de Istorie „Nicolae Iorga”, Programul „Romania si Europa in secolul XX”. A publicat peste 25 de studii si recenzii in periodice din tara („Analele Sighet”, „Annuario”, „Arhivele totalitarismului”, „22”, „Memoria”, „Revista istorica”, „Studia Politica”) si strainatate („East European Quarterly”, „Etudes balkaniques”). A realizat mai multe articole, traduceri si interviuri, aparute in revista „22”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.