Cărțile autorului Mihai Cioată

Mihai Cioata este absolvent al Facultatii de Informatica a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi (promotia 2002), lucrarea sa de licenta avind ca tema prezentarea tehnologiei ActiveX si dezvoltarea de componente COM/ActiveX in Visual C++ si Visual Basic. In septembrie 2002 a fost declarat admis la Studii Aprofundate in programare distribuita la Facultatea de Informatica. Autorul are abilitati de programare in limbaje precum C/C++ (sub Windows si Linux) si Java si a utilizat intensiv medii de programare ca Borland Delphi, Borland C++ Builder, Microsoft Visual Studio. De asemenea are cunostinte de programare Web in PHP si Java, aplicatii de baze de date in SQL (MySQL, Oracle, Access).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.