Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
  • -40%
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
Bucky F*cking Dent
ISBN
978-973-46-6378-1
An apariție
2016
Lună apariție
10
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM > Actual
Domenii

Bucky F*cking Dent

Autori: David Duchovny
INDISPONIBIL
5,99 lei 9,99 lei -40%

Valabilitate promotie: 20-04-2024 - 24-04-2024 in limita stocului disponibil.

Vezi eBook
 

Traducere din limba engleză şi note de Alexandra Fusoi

New Yorkul anilor ʼ70, muzică, literatură, baseball…

Ted Fullilove, zis şi Domnul Arahidă, nu e ca alţi absolvenţi de Ivy League. Împarte apartamentul cu Goldfarb, peştişorul lui cu baterii, doarme într-un pat plin cu carneţele galbene mîzgălite cu ceva ce speră că va fi următorul Mare Roman American şi îşi petrece ultimele zile ale administraţiei Carter pe stadionul echipei de baseball New York Yankees, lăsîndu-se pătruns de spiritul poeziei în timp ce vinde arahide ca să cîştige bani de chirie. Cînd află că tatăl lui, Marty, cu care a rupt relaţiile de cîţiva ani, este pe moarte, se întoarce în casa unde a copilărit şi unde îl aşteaptă un vîrtej de revelaţii. Tatăl absent care-l teroriza în tinereţe încearcă să recupereze timpul pierdut, dar starea lui de sănătate se înrăutăţeşte de cîte ori dragii lui Red Sox pierd cîte un meci. Şi aşa, cu ajutorul Marianei – consilier pentru terapie de doliu, o frumuseţe exotică de care Ted se îndrăgosteşte pe loc – şi al unei echipe de veterani din cartier, Ted pune la cale iluzia unei serii de victorii pentru Boston, lăsîndu-i pe Marty şi pe Red Sox să rupă Blestemul lui Bambino şi să-şi croiască drum spre o victorie în World Series.

„Ted se gîndea la propria neputinţă şi la bătrînul S.T. Coleridge – maniacul care pufăia opiu, iubea Xanadu şi făcea căţărări prin Alpi – în timp ce mîzgălea pe o pungă de hîrtie un şir de nume ca un descîntec, ca să oprească timpul în loc sau să împiedice o femeie să plece, să scapere o poveste, să-l transforme în omul care şi-ar fi dorit să fie: Napoleon Lajoie Vida Blue Thurman Munson Sesam Deschide-te…” (David Duchovny, Bucky F*cking Dent)

„Duchovny găseşte umor şi poezie chiar şi în cauzele pierdute ale vieţii.” (Entertainment Weekly)

„Amuzant şi tulburător, un roman minunat care te face să rîzi în hohote, dar te şi emoţionează pînă la lacrimi.” (USA Today)

Carte recomandată de Bookaholic.ro

An apariție
2016
Lună apariție
10
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


David Duchovny, unul dintre cei mai indragiti actori americani contemporani, s-a nascut in 1960, la New York. A studiat literatura engleza la Princeton University si a obtinut o diploma de master la Yale University, unde l-a avut ca profesor pe Harold Bloom. A inceput sa scrie poezie in timpul facultatii, primind o mentiune
de onoare din partea Academiei Poetilor Americani, insa a devenit in scurt timp fascinat de lumea filmului. Si-a inceput cariera de actor spre sfirsitul anilor ’80, rolurile care i-au adus cea mai mare popularitate fiind cel al agentului FBI Fox Mulder, din serialul SF The X-Files, si cel al scriitorului Hank Moody, din serialul Californication. In 1997 si 2008 a cistigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol principal intr-un serial de televiziune. In 2015, actorul si-a lansat primul album de muzica, Hell or Highwater.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.