Istoria Religiilor (Vol. I-V)
ISBN
978-973-46-0517-0
An apariție
2011
Lună apariție
4
Număr pagini
5
Tip ediție
cartonată
Format
160x235
Colecție
-
Domenii

Istoria Religiilor (Vol. I-V)

Autori: Giovanni Filoramo
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Istoria religiilor este o impresionanta calatorie in timp prin cele mai diverse forme de religiozitate care au caracterizat umanitatea.

Pachetul promotional Istoria Religiilor- Giovanni Filoramo contine urmatoarele volume:


Vol. I Religiile antice

Vol. II Iudaismul si crestinismul

Vol. III Religiile dualiste. Islamul

Vol. IV Religiile Indiei si ale Orientului Indepartat

Vol. V: Religiile Americii precolumbiene si ale populatiilor indigene

Platiti 199 lei, economisiti 97.40 lei.
An apariție
2011
Lună apariție
4
Număr pagini
5
Tip ediție
cartonată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Giovanni Filoramo (coordonator)

Giovanni Filoramo (n. 1945) este profesor de istoria crestinismului la Facultatea de Litere a Universitatii din Torino. Dintre numeroasele lucrari publicate amintim: L’attesa della fine. Storia della gnosi (1983), Il risveglio della gnosi ovvero diventare dio (1990), Cristianesimo e societa antica (in colaborare, 1992), Religione e modernita: il caso del fondamentalismo (2000), Manuale di storia delle religioni (in colaborare, 2003), Veggenti, profeti, gnostici. Identita e conflitti nel cristianesimo antico (2005), Cristianesimo (2007), La Chiesa e le sfide della modernita (2007).



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.