Niemand versteht niemanden / Personne...
ISBN
973-683-059-4
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
112
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
-
Domenii

Niemand versteht niemanden / Personne ne comprend personne / Nimeni nu iubește pe nimeni (ediție trilingvă)

Autori: Dorin Popa
INDISPONIBIL
4,99 lei

 
Poeme
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
112
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Dorin Popa (autor)
Dorin Popa s-a nascut la 5 iulie 1955, in satul Stiubieni, judetul Botosani. - Licentiat la Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi, Facultatea de Fizica, cu o lucrare de diploma ce trata din punct de vedere filosofic conceptul de entropie, iunie 1984. - In iunie 1996, devine Master in Jurnalism la Facultatea de Litere a Universitatii "Al.I. Cuza", sustinind dizertatia Mediatizarea politologiei in Romania.In iulie 1996 este admis cu media 10 (zece), ca doctorand in filologie la Facultatea de Litere a Universitatii "Al.I. Cuza", urmind a sustine teza de doctorat cu titlul Camil Petrescu - Eseist si publicist. In anul universitar '96 - '97, in cadrul Scolii post-universitare de Jurnalistica a Universitatii "Al.I. Cuza", sustine cursul Teoria si practica presei. In septembrie 1996 sustine la Universitatea Victoria, British-Columbia, Canada, conferinta intitulata: Cultura civica in Romania post-decembrista, lucrare publicata apoi in Statele Unite si Canada. Ca student, conduce revista culturala Dialog a Universitatii. - Inca din liceu, in 1973, debuteaza cu poezii in revista Convorbiri Literare. - In timpul studentiei, primeste multe premii literare, inclusiv Premiul I pentru Poezie la Concursul National de creatie studenteasca. Din 1990 si pina in prezent a publicat sute de articole pe teme socio-politice. Este profesor-asociat la Universitatea "Al.I. Cuza", Departamentul de Jurnalistica, unde preda urmatoarele cursuri: Probleme actuale ale Romaniei, Textul jurnalistic si Probleme curente ale presei. Prezent in catalogul Editurii Polirom cu volumul de versuri Nimeni nu intelege pe nimeni (editie bilingva, romana si germana).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.