Cadrul juridic și organizatoric al...
ISBN
973-681-203-0
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
176
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
-
Domenii

Cadrul juridic și organizatoric al asistenței sociale în România

Autori: Florin Pașa , Luminița Mihaela Pașa
INDISPONIBIL
13,39 lei

 
Lucrarea prezinta aspecte practice din domeniul asistentei sociale, adresindu-se tuturor celor care doresc sa cunoasca si sa contribuie la consolidarea unui stat social in Romania: salariatilor din aparatul de lucru al primariilor, consiliilor judetene si al serviciilor descentralizate ale ministerelor, voluntarilor si specialistilor care activeaza in organizatii neguvernamentale, precum si studentilor din domeniu.
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
176
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Scurt istoric • Continutul asistentei sociale • Politici de asistenta sociala in perioada 1999-2000 • Cadrul juridic privind organizarea si functionarea sistemului de asistenta sociala • Prestatiile de asistenta sociala • Serviciile de asistenta sociala • Politici familiale pentru familiile si persoanele defavorizate • Strategii, programe si actiuni la nivel national • Managementul, finantarea si jurisdictia asistentei sociale • Directii de actiune pe viitor


Despre autori


Florin Pasa este director in Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, implicat in prezent in reforma sistemului de asistenta sociala. A publicat 270 de lucrari de specialitate – carti, studii, articole – in domeniile: organizarea, productivitatea si protectia muncii, resursele umane si protectia sociala. La Editura Polirom a publicat, in colaborare: „Cadrul juridic si organizatoric al asistentei sociale in Romania” (2003), „Productivitatea, indicator de eficienta a muncii” (2003) si „Asistenta sociala in Romania” (2004).


Luminita Mihaela Pasa este absolventa a Facultatii de Finante si Asigurari din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Are preocupari concrete in domeniul reformei finantarii asistentei sociale la nivel national si local. La Editura Polirom a publicat, in colaborare: „Cadrul juridic si organizatoric al asistentei sociale in Romania” (2003), „Productivitatea, indicator de eficienta a muncii” (2003)si „Asistenta sociala in Romania” (2004).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.