Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
Momo
ISBN
978-973-46-6626-3
An apariție
2017
Lună apariție
2
Număr pagini
304
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
JUNIOR
Domenii

Momo

(ediţia 2017)

Autori: Michael Ende

Vîrsta recomandată: 10+

 

Traducere din limba germană de Yvette Davidescu

Un basm‑roman
Cu ilustraţiile autorului

 

„Spune-mi… ce este de fapt timpul?”

La marginea unui oraş, printre ruinele unui vechi amfiteatru, îşi găseşte adăpost Momo, o fetiţă cu un talent neobișnuit, pe care îl foloseşte să-și ajute prietenii: cînd copiii și oamenii mari vorbesc cu ea, necazurile fug, certurile se topesc, iar imaginaţia prinde aripi.
Dar într-o zi, pe nesimţite, o organizaţie fantomatică a unor terifianţi „domni cenuşii” preia controlul asupra oraşului, furîndu-le oamenilor timpul. Doar Momo are puterea să li se opună, iar cu ajutorul maestrului Hora şi al ciudatei lui broaşte-ţestoase Casiopeea călătoreşte dincolo de hotarele timpului pentru a le descoperi secretele întunecate.

Mircea Pricăjan le citeşte copiilor din Momo, de Michael Ende

An apariție
2017
Lună apariție
2
Număr pagini
304
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Michael Ende (1929-1995) este unul dintre cei mai populari autori germani de literatură pentru copii. A scris piese de teatru, poezii şi romane fantastice, dintre care multe au fost dramatizate sau ecranizate. Momo (1973; Polirom, 2012, 2016, 2017) a fost distins în 1974 cu Deutscher Jugendliteraturpreis. De acelaşi autor: Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer (1960), Lirum Larum Willi Warum (1978), Die unendliche Geschichte (1979; Povestea fără sfîrșit; Polirom, 2005, 2016), Der Spiegel im Spiegel. Ein Labyrinth (1984), Die Geschichte von der Schüssel und vom Löffel (1990).


Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.